ailour. studio

a.studio za arhitekturu i dizajn osnovala je Sandra Jančić, projektantica i dizajnerica arhitekture, sa sjedištem u Zagrebu. 

Studio projektira idejna i izvedbena rješenja stambenih i rezidencijalnih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Najčešće i najdraže područje rada studija su rekonstrukcije i prostorni koncepti uz dizajn interijera i eksterijera, a projekte vodi od ideje do realizacije. Sandra radi potpuno individualne projekte, kombinirajući trenutne želje i osluškujući buduće potrebe svojih klijenata. Elementi i stil definirani su i inspirirani ljudima, a kombiniranje različitih konstruktivnih materijala kao suprotnosti i sličnosti spajaju se u međusobnu igru svjetlosti i sjene stvarajući poligon za nove životne priče.

Polazišna točka u projektiranju i dizajnu studija je stvaranje logičnih i praktičnih rješenja. Život korisnika i smisleno kretanje u prostoru - gdje smo sada i gdje želimo biti - jedno je od temeljnih svrha studija. Sandra je ponosna na svoje kolege inženjere, izvođače i dobavljače pomoću kojih svoje nacrte i ideje pretvara u stvarnost, stvarajući ugodne i smislene prostore za život bez obzira budi li iz sna i restaurira staru građevinsku damu ili stvara nešto potpuno novo.

PARTNERI